Gratis diagnose Klik hier

Gevelreiniging Antwerpen

Ziet de gevel van uw woning te Antwerpen er vervuild uit? Dit vraagt namelijk een professioneel onderhoud. Mos Protect laat uw buitengevel er weer fris en jong uitzien dankzij gevelreiniging!

Door het gebruik van moderne technieken en biologisch afbreekbare producten, kunnen wij u een duurzaam resultaat aanbieden. Uw gevel is dan wederom klaar voor de toekomst. Bovendien verbetert u aanzienlijk de kwaliteit van uw gevel, wat leidt tot een waardevermeerdering van uw woning

Onze referenties in Antwerpen

De Heer Gardavoir, 2610 Wilrijk (Antwerpen)

Ik ben heel tevreden over de uitvoeringen. Voor reinigen van dak en gevels is er maar één adres: Mos Protect!

Wij nemen jaarlijks zo’n 5000 woningen onder handen. Vraag gerust meer referenties uit Antwerpen aan uw regionaal expert!

Ontdek nog meer tevreden klanten uit de regio

 

Last van mos op de buitenmuren?

Algen kunnen zich door de jaren heen ontwikkelen aan uw buitenmuur door een gebrekkige luchtcirculatie. Deze algen vormen echter een bevestigingslaag voor korstmos of mos, wat een negatieve impact heeft op de bakstenen.

Muren in een omgeving met bossen of bomen alsook dakzijdes die te weinig zonlicht zien, zijn hier extra gevoelig voor.

Gevelreiniging Antwerpen

Hydrofuge na reiniging

Door de capillariteit van het metselwerk en stenen is het mogelijk dat uw gevel niet bestand is tegen vocht. Een gevelreiniging met hydrofugebehandeling herstelt namelijk de vochtwerende werking van de muren. Vocht speelt namelijk een niet te onderschatten rol bij de verwering van uw gevel: de warmte-isolerende werking daalt, er kan vorstschade ontstaan, de opname van schadelijke stoffen neemt toe, de basis voor algen- en mosvorming wordt gelegd, … Een gevel met veel mos tast alsook het uitzicht van uw woning aan. 

Uw gevel is zeker voor een periode van 10 jaar waterwerend en dampdoorlatend!

Uw voordelen met gevelreiniging

  • Onmiddellijke waardestijging van uw woning Onmiddellijke waardestijging van uw woning
  • De levensduur van uw dak neemt toe De levensduur van uw dak neemt toe
  • Zorgeloze recuperatie van regenwater Zorgeloze recuperatie van regenwater
  • Het dak verkeert opnieuw in uitstekende conditie Het dak verkeert opnieuw in uitstekende conditie
  • Kapotvriezen van de dakbedekking wordt vermeden Kapotvriezen van de dakbedekking wordt vermeden
  • Biologisch afbreekbare producten Biologisch afbreekbare producten

Hoe gaan we te werk bij het reinigen van uw gevel?

Stoomreiniging van uw gevel is een uiterst efficiënte techniek om verschillende types van buitenmuurvervuiling op een milde manier te verwijderen. 

1. De gevelmuur wordt door middel van stoom van 120°C tot 160°C schoongemaakt. Onder lage druk wordt de hete condens tegen de muur gespoten. Noch bijtende stoffen, noch chemicaliën worden er gehanteerd. 

We werken van boven naar onder. Dankzij deze afstoomtechniek komt het vuil los van de buitenmuur en kunnen we dit de meest efficiënte behandeling noemen. 

Bij gebruik van de klassieke hoge druk krijgt de steen het hard te verduren omdat dit voor krassen zorgt. Die krassen zijn weliswaar onzichtbaar voor het blote oog, maar doen absoluut geen goed aan de poreusheid van de muur. Toegenomen poreusheid is met onze zachte gevelreiniging eveneens volledig uitgesloten.

Stoomreiniging gevelisolatie Antwerpen

 

Prijzen voor gevelreiniging

U vraagt zich natuurlijk af hoeveel een gevelreiniging van uw woning u zal kosten. De vierkante meterprijs voor een klassiek huis gevestigd in Antwerpen kan bij Mos Protect vanaf €13,-/gereinigde m2

Vraag gratis een offerte aan

Reiniging van verschillende ondergronden

Mos Protect analyseert uw gevel en de vervuiling erop. Daarna overlopen we samen met u de aanpak. We reinigen verschillende steensoorten, hout en metalen. Ook verschillende gevelbekledingen kunnen we behandelen, zoals crepi, AXO BRIXX.

Mos Protect, uw vakman in regio Antwerpen

Mos Protect, met vestiging nabij Antwerpen, is al sinds 2003 actief in het renoveren en optimaliseren van woningen over uw volledige regio. Als erkend specialist in gevelreiniging en het ontmossen van daken hebben wij al sinds 2003 kunnen bouwen aan een groot tevreden klantenbestand in uw buurt. Uw woning te Antwerpen was een grote investering. Wij gaan er professioneel mee om.

U kunt steeds beroep doen op een regionaal expert voor een volledige, duurzame, gedetailleerde en op maat vastgestelde oplossing.

Gevelreiniging voor en na

Last van vocht aan uw muur?

Een gebrek aan zonlicht en een vochtige ondergrond van een gebouw kunnen vochtproblemen veroorzaken. Dit is te wijten aan de capillariteit van het metselwerk en stenen. Concreet wil dit zeggen dat uw gebouw door de absorberende eigenschap van de buitenmuren last van vocht heeft. 

Een groene omgeving en de noordkant van uw woning zijn dan ook het meest gevoelig voor algen- en mosvorming. 

Vocht op muur gevelreiniging Antwerpen

 

Vochtproblemen kunnen groter zijn dan u denkt en moeten dus zo snel mogelijk aangepakt worden. Een hydrofugebehandeling van de gevel van uw woning te Antwerpen is dé oplossing tegen mos- en vochtproblemen. Wacht dus niet te lang en maak uw huis terug bestand tegen alle weersomstandigheden met een snelle, grondige en betaalbare professionele gevelreiniging door Mos Protect.

Contacteer ons nu vrijblijvend

 

 

2. Als u last hebt van vocht wordt er vervolgens een hydrofugecrème op basis van siloxanen en silanen aangebracht op de muur. Door deze samenstelling ontstaat een lange contacttijd met de ondergrond en wordt de wateropname nagenoeg volledig gereduceerd.

De crème heeft een extreem duurzame werking dankzij het werkzame stofgehalte van 30% en een uitermate hoge indringdiepte. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat het voegwerk niet meer kan loskomen of barsten en er zich eveneens geen mosvorming of roetaanslag meer vormt. 

Hydrofugecrème aanbrengen gevelreiniging Antwerpen

3. Onze vakman laat steeds een propere werf na. Na het reinigen kan er namelijk mos op de omliggende delen, zoals vensters, muren en terras, terecht gekomen zijn. Een basisreiniging van de direct omliggende vlaktes wordt steeds zorgvuldig gedaan. 

 

 

Mos Protect helpt u verder

  1. 1Eerstdaags wordt u gecontacteerd.
  2. 2Onze Expert doet een gratis dak of geveldiagnose.
  3. 3U krijgt een vrijblijvende offerte met een vaste prijs op maat.
  4. 4U beslist of u op ons voorstel wenst in te gaan.

Bel ons gratis!
0800 97 467

Hebt u nog vragen omtrent een professionele gevelreiniging of hebt u meer interesse in het reinigen van uw dak? Bel ons gerust op of plan reeds een bezoek ter plaatse van onze regionale expert.