Crepi gevel reinigen

Met de Lotusan zelfreinigende verf wordt je crepi gevel reinigen verleden tijd! Door deze toplaag bovenop de crepi, reinigt de gevel zichzelf én voorkom je mosgroei & schade aan je gevel. 

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2/2

iso protect gevel met crepi

Vuil spoelt vanzelf van je crepi gevel af

De Lotusan verf is vocht- en vuilafstotend. De speciale microstructuur van de verf zorgt ervoor dat vuildeeltjes zich moeilijker kunnen hechten aan de crepi gevel. Afrollende regendruppels nemen de vuildeeltjes vervolgens met zich mee. De regendruppels dringen dus niet in je gevel, maar parelen er gewoon af. 

Dit principe is volledig geïnspireerd op de Lotusplant. Hun bijzondere microstructuur houdt de blaadjes van deze plant altijd droog en schoon.

Mos Protect - crepi gevel reinigen

Extra beschermlaag voor je crepi gevel

Dankzij de Lotusan verf kan er dus geen vocht in je crepi gevel dringen. Dit levert je twee grote voordelen op. Enerzijds voorkom je vochtproblemen. Anderzijds ga je algen- en mosgroei op je crepi gevel tegen, waardoor je schade aan je gevel vermijdt. Algen en mossen houden namelijk vocht vast, waardoor er op termijn scheurtjes en dus lekkages kunnen ontstaan.

Mos Protect - crepi gevel reinigen

Hoe we te werk gaan

STAP 1: gevel reinigen

Eerst verwijderen we al het vuil en mos van de gevel met een stoomreiniging van meer dan 100°C. Om schade aan de crepi gevel te vermijden, kiezen we er bewust voor om onder lage druk te reinigen.

STAP 2: crepi verf aanbrengen

Eens de crepi gevel volledig effen is, brengen we nauwkeurig de verf aan in een kleur naar jouw keuze. 

Waarom je je crepi gevel best niet zelf reinigt

Je crepi gevel reinigen met een hogedrukreiniger doet meer kwaad dan goed. Met een hogedrukreiniger spuit je de beschermlagen van je crepi gevel er gewoon af, waardoor je gevel poreuzer wordt en dus schade lijdt. 

Met een extra Lotusan verflaag, hoef je je crepi gevel niet meer te reinigen en ondervindt je gevel dus ook geen schade.

Je crepi gevel stralend houden, doe je met Mos Protect!

  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5.000 werven per jaar
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud
  • Officieel erkend door toonaangevende instanties
  • 10 jaar garantie zonder verrassingen achteraf
iso protect sundae18

Benieuwd naar de kostprijs?

Vraag GRATIS een plaatsbezoek aan met een expert voor een gedetailleerde prijsofferte op maat.

clients satisfatis mos