Gevelreiniging prijs

Voor we de prijs van je gevelreiniging bepalen, is het belangrijk om te weten dat wij bij Mos Protect steeds gaan voor een uiterst kwaliteitsvolle behandeling, waarbij je gevel er zo lang mogelijk stralend blijft uitzien. Om een vaste prijs, volgens optimale prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bepalen, houden we altijd rekening met alles wat aan een gevelreiniging te pas komt. Een gevelreiniging wordt dus bepaald door meerdere factoren.

Ontdek ze hier!

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2/2

Gevelreiniging prijs

Materiaal gevel

Niet elke gevel is hetzelfde en zo ook de gevelreiniging. Er zijn namelijk heel wat verschillende houten, steensoorten en metalen. Ook de verscheidene soorten gevelbekleding zoals crepi hebben invloed op de prijs van de gevelreiniging.

7b3366db 2c84 44d0 870a 17a1247a2fed

Type en hoeveelheid vuil

Er kunnen heel wat verschillende soorten vuil op je gevel optreden. Denk maar aan algen, mos en groene aanslag die steeds een andere aanpak vergen. Ook de verschillende stadia waarin het vuil zich bevindt hebben invloed op de prijs van de gevelreiniging.

img 8052

Extra beschermende en vochtwerende laag

Indien je last hebt van vocht, brengen wij na de gevelreiniging ook nog een hydrofuge laag aan. Uiteraard is het goedkoper om enkel een stoomreiniging an sich te laten uitvoeren, dan een gevelreiniging waarbij ook een beschermende en vochtwerende laag wordt aangebracht. Hou er daarom zeker rekening mee dat onze professionele aanpak je op termijn voordeliger uitkomt, aangezien je een langdurig resultaat verkrijgt.

img 2248

Elke gevel is anders

Omdat er heel wat bij een gevelreiniging komt kijken en de situatie bij iedereen anders is, kunnen we niet zomaar snel een universele prijs plakken op gevelreiniging. Pas na een professionele diagnose door een van onze experts, kunnen we je een exacte prijs geven. Zo zijn we zeker dat we jouw gevel de best mogelijke gevelreiniging krijgt aan de best mogelijke prijs. Daarom maken wij met veel plezier een volledig gratis prijsvoorstel op.

fc97e66d b0a1 4b75 a0b5 131ccdfe2fa1

Nood aan een gevelreiniging?

Laat GRATIS één van onze experten langskomen.

referenties mos