Prijs dak ontmossen

Vooraleer we de prijs voor het ontmossen van je dak bepalen, is het belangrijk om te weten dat wij bij Mos Protect altijd gaan voor een uiterst kwaliteitsvolle behandeling, waarbij je dak zo lang mogelijk schoon en beschermd blijft. Om een vaste prijs, volgens optimale prijs-kwaliteitverhouding te bepalen, houden we keer op keer rekening met alles wat ontmossen en het behandelen ervan met zich meebrengt. De prijs hangt dus af van verschillende elementen.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2/2

mos op dak

Wij reinigen én beschermen

Om te verzekeren dat je dak zo lang mogelijk proper blijft, brengen wij bovenop een grondige reiniging ook nog een beschermlaag aan op je dak. Het spreekt voor zich dat enkel het ontmossen op zichzelf minder kost dan een reiniging waarbij ook een beschermlaag wordt aangebracht. Neem zeker in acht dat onze aanpak je op lange termijn ongetwijfeld voordeliger uit zal komen, aangezien je een langdurig resultaat bekomt.

mosd3.2

Het type dakpan

De verschillende soorten dakpannen zoals betonnen en keramische dakpannen vergen allemaal een net iets andere aanpak bij het ontmossen. Daarom is de prijs voor het ontmossen van je dak afhankelijk van het type dakpan.

ontmossen van daken 4

Elk dak is anders

Aangezien elk dak anders is, kunnen we niet zomaar snel een universele prijs plakken op het ontmossen van daken. Pas na een grondige diagnose door een van onze experts, kunnen we een exacte prijs geven. Zo zijn we 100% zeker dat je dak de best mogelijke behandeling krijgt aan de best mogelijke prijs. Daarom maken wij met plezier een volledig gratis prijsvoorstel op.

ontmossen van daken 2

Je dak laten ontmossen?

Laat GRATIS één van onze experten langskomen.

referenties mos