Prijs dak reinigen

Vooraleer we de prijs voor het reinigen van je dak bepalen, is het belangrijk om te weten dat wij bij Mos Protect steeds gaan voor een uiterst kwaliteitsvolle behandeling, waarbij je dak zo lang mogelijk proper en beschermd blijft. Om een vaste prijs, volgens optimale prijs-kwaliteitverhouding te bepalen, houden we keer op keer rekening met alles wat een dakreiniging met zich meebrengt. De prijs hangt dus samen met verschillende elementen.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2/2

dakreiniging prijs

Wij reinigen én beschermen

Om te verzekeren dat je dak langdurig proper blijft, brengen wij bovenop een grondige dakreiniging ook nog een beschermlaag aan op je dak. Het spreekt voor zich dat enkel een dakreiniging op zich minder kost dan een reiniging waarbij ook een beschermlaag wordt aangebracht. Neem zeker in acht dat onze aanpak je op lange termijn ongetwijfeld voordeliger uit zal komen, aangezien je een langdurig resultaat krijgt.

dak beschermen prijs

Het type dakpan

De verschillende soorten dakpannen zoals betonnen en keramische dakpannen vergen allemaal een net iets andere aanpak bij het reinigen. Daarom is de prijs voor een dakreiniging afhankelijk van het type dakpan.

reinigen dak prijs

Elk dak is anders

Aangezien elk dak anders is, kunnen we niet zomaar snel een universele prijs plakken op een dakreiniging. Pas na een grondige diagnose door een van onze experts, kunnen we een exacte prijs geven. Zo zijn we 100% zeker dat je dak de best mogelijke behandeling krijgt aan de best mogelijke prijs. Daarom maken wij met plezier een volledig gratis prijsvoorstel op.

dakreiniging prijs

Nood aan een dakreiniging?

Laat GRATIS één van onze experten langskomen.

referenties mos