Expert in kwalitatieve en duurzame gevelreiniging

Heb je last van groene aanslag, mos of vuil op de gevel van je woning? Dan ben je hier op de juiste plek. Onze vaklui staan voor je klaar om je gevel niet alleen te reinigen, maar ook te beschermen voor de toekomst! Bovendien ziet je gevel er na zo’n professionele poetsbeurt terug spiksplinternieuw uit.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2/2

groene aanslag op gevel

Waarom kiezen voor onze professionele aanpak in gevelreiniging?

Een gevelreiniging biedt heel wat onmiskenbare voordelen. Mos Protect kiest heel bewust voor een zachte reiniging. Dankzij onze professionele aanpak wordt je gevel grondig gereinigd, maar blijft je raamwerk veilig.

Bovendien maken wij enkel gebruik van biologisch afbreekbare producten en dragen we zo ons steentje bij aan het milieu. Kiezen voor Mos Protect betekent kiezen voor een duurzame aanpak.

Ook niet onbelangrijk is het feit dat wij bij Mos Protect niet alleen je gevel grondig reinigen, maar ook beschermen tegen nieuw vuil of vocht. Op die manier ben je gegarandeerd dat je buitenmuren voor een lange periode waterwerend en dampdoorlatend zijn.

Meer weten over hoe de gevel van jouw woning terug kraaknet kan worden? 

gevelreiniging

Gevelreiniging: onze werkwijze

Allereerst wordt de muur door middel van stoom van 90°C tot 140°C schoongemaakt. De hete condens wordt onder lage druk tegen de muur gespoten. Er worden dus geen bijtende stoffen of chemicaliën gebruikt. Deze zachte reiniging is voordelig voor zowel je gevel, als voor het milieu. Door de stoom komt het mos en vuil snel los.

Dit biedt als extra troef dat je baksteen van een nodeloze, hoge druk gevrijwaard blijft. Bij gebruik van de klassieke hoge druk krijgt de steen het hard te verduren omdat dit voor krassen zorgt. Die krassen zijn weliswaar voor het blote oog onzichtbaar maar doen absoluut geen goed aan de poreusheid van de muur. Bij een zachte reiniging ben je ervan verzekerd dat je gevel ongedeerd blijft.

gevelreinigen1

Na het reinigen van de muren wordt er, indien je last hebt van vocht, een hydrofugecrème aangebracht op basis van siloxanen en silanen. Je kan er dan gerust van zijn dat je gevels na deze behandeling voor minstens 10 jaar waterwerend en dampdoorlatend zijn. Onze hydrofugecrème heeft een enorm duurzame werking dankzij het werkzame stofgehalte van 30%. Door deze samenstelling ontstaat er een lange contacttijd met de ondergrond. Bovendien heeft de crème een uitermate hoge indringdiepte en is er zo geen verlies door lekkage en aflopen van materiaal.

gevelreinigen3

Voordelen van een gevelreiniging

  • Woning verkeert opnieuw in uitstekende conditie
  • Levensduur gevel neemt toe
  • Onmiddellijke waardestijging woning
  • Veilige manier van reinigen
  • Zichtbare controle van resultaat
  • Duurzame bescherming van gevel
Gevelreiniging van crepi - Mos Protect

Hydrofuge als optie bij het reinigen van een gevel

Je buitenmuur waterdicht maken? Opteer dan voor onze gevelreiniging met hydrofuge. Hiermee bescherm je je gevel tegen vocht zonder dat het van uiterlijk verandert.

Wat is de oorzaak van mos op je gevel en wat zijn de gevolgen?

Gebrek aan zonlicht en een vochtige ondergrond liggen aan de basis van de ontwikkeling van mos en algen. Algen vormen de ideale bevestigingslaag voor korstmos of mos. Algen leven door middel van fotosynthese. De noordkant van het gebouw is het meest gevoelig voor algen- en mosvorming. Een groene omgeving heeft ook zijn invloed.

Laattijdig ingrijpen kan tot grote gevolgen leiden: vocht speelt een grote rol bij de verwering van je gevel: de warmteisolerende werking daalt, er kan vorstschade ontstaan, de opname van schadelijke stoffen neemt toe, de basis voor algen- en mosvorming wordt gelegd, …

Gevolgen gevelreiniging

Terug een kraaknette gevel dankzij Mos Protect. Klant aan het woord

“Heel tevreden over de uitvoeringen. Voor reinigen van dak en gevels is er maar een adres: Mos Protect!” 

De Heer Gardavoir, 2610 Wilrijk

Gevelreiniging prijs

Gezien de situatie bij iedereen anders is, kunnen we niet zomaar snel een prijs geven voor je gevelreiniging. Pas na een professionele diagnose door één van onze experten, kunnen we een exacte prijs bepalen. Zo zijn we zeker dat jouw gevel de best mogelijke behandeling krijgt aan de best mogelijke prijs. Daarom maken wij gratis een volledig prijsvoorstel op.

Prijs gevelreiniging

Blauwe Lening

Iedereen heeft recht op een professionele gevelreiniging. Dat is de missie waar we steeds naar streven. Niet alleen door het vakmanschap en de expertise in gevelreiniging. Ook door het aanbieden van een Blauwe Lening. Deze financiële formule zorgt ervoor dat jij op jouw eigen ritme kan betalen.

blauwe lening achtergr

Wij kiezen voor kwaliteit

Group Protect, ons moederbedrijf, beschikt over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid zijn de belangrijkste pijlers. Zoals je kan zien, gaan wij veel verder dan enkel het aanbieden van een ontmossing op maat van jouw dak.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • Hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • Succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.

Construction Quality maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be

Construction Quality

Technische dienst

Mos Protect is steeds bij jou in de buurt. Wij hebben technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 62 268.

Technische dienst

Gevelreiniging in jouw provincie

Mos Protect is werkzaam in heel België, we hebben dus ervaring in elke hoek van het land. Onze vakmannen staan altijd en overal voor jou paraat.

Ontdek hoe we gevelreiniging aanpakken in jouw provincie!

Nood aan een gevelreiniging? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Laat GRATIS één van onze experten langskomen.

referenties mos