Gevel stoomreinigen

Om je gevel op een duurzame en optimale manier te reinigen, gaan wij aan de slag met stoom. Een stoomreiniging is namelijk een uiterst efficiënte techniek om verschillende types van buitenmuurvervuiling op een milde manier te verwijderen.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2/2

Gevel stoomreinigen

Gevel stoomreinigen: onze werkwijze

Wij gaan voor een zachte reiniging waarbij de gevelmuur door middel van stoom van 90°C tot 140°C schoongemaakt wordt. Onder lage druk wordt de hete condens tegen de muur gespoten. Noch bijtende stoffen, noch chemicaliën worden gehanteerd. We werken van boven naar onder. Dankzij deze afstoomtechniek komt het vuil los van de buitenmuur en kunnen we dit de meest efficiënte behandeling noemen.

Onze vakmannen laten keer op keer een nette werf achter. Na het reinigen kan er namelijk mos op de omliggende delen, zoals vensters, muren en terras, terecht gekomen zijn. Een basisreiniging van de direct omliggende vlaktes wordt steeds zorgvuldig gedaan.

Gevel stoomreinigen: onze werkwijze

Voordelen gevel stoomreinigen

Bij gebruik van de klassieke hoge druk krijgt de steen het hard te verduren omdat dit voor krassen zorgt. Hoewel die krassen onzichtbaar zijn voor het blote oog, doen ze absoluut geen goed aan de poreusheid van de muur. Met het stoomreinigen van je gevel voorkom je deze poreusheid en net daarom kiezen we dus voor een zachte reiniging.

Nadelen gevel stoomreinigen

Hoewel een stoomreiniging voor velen de ideale oplossing is, zijn er ook enkele nadelen aan verbonden. Zo is de techniek van het stoomreinigen van je gevel niet geschikt voor heel oude en kwetsbare materialen. Ook voor heel vuile gevels is stoomreinigen niet optimaal, aangezien je met stoom vooral oppervlakkig vuil kan weghalen.

Terug een kraaknette gevel dankzij Mos Protect. Tevreden klanten aan het woord

“Heel tevreden over de uitvoeringen. Voor stoomreinigen van gevels en daken is er maar een adres: Mos Protect!” 

De Heer Gardavoir, 2610 Wilrijk

Blauwe Lening

Bij Mos Protect willen wij iedereen de kans bieden om de gevel te laten stoomreinigen. Niet alleen door het vakmanschap en de expertise in gevelreiniging, maar ook door een Blauwe Lening aan te bieden. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om op je eigen tempo te betalen.

Blauwe Lening

Prijs gevel stoomreinigen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij bij Mos Protect altijd gaan voor een uiterst kwaliteitsvolle behandeling, waarbij je gevel zo lang mogelijk gereinigd en beschermd blijft. Om dus een vaste prijs, volgens optimale prijs-kwaliteitverhouding te bekomen, houden we steeds rekening met alles wat het stoomreinigen van je gevel met zich meebrengt.

Het soort behandeling hangt samen met verschillende elementen. Er zijn namelijk heel wat verschillende steensoorten, metalen en houten. Ook de verschillende soorten gevelbekleding zoals crepi hebben invloed op de prijs bij het stoomreinigen van je gevel. Maar ook het type vuil is van belang.

Aangezien de situatie bij iedereen anders is, kunnen we geen universele prijs plakken op stoomreiniging. Pas na een professionele diagnose door een van onze experten, kunnen we een juiste prijs bepalen. Zo zijn we 100% zeker dat jouw gevel de best mogelijke stoomreiniging krijgt aan de best mogelijke prijs.

Daarom maken wij graag, volledig gratis een prijsvoorstel op.

Prijs gevel stoomreinigen

Technische dienst

Mos Protect is steeds bij jou in de buurt. Wij hebben technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 62 268.

Technische dienst

Laat je gevel stoomreinigen door een professional!

Laat GRATIS een van onze experten langskomen.

referenties mos