Service

Mos Protect garandeert je een topservice. Van je eerste contactopname tot en met onze dienst na verkoop. Wij zorgen ervoor dat alles steeds van een “leien dakje” loopt.

Gebouw Mos Protect

Technische service

Mos Protect pakt elke overeenkomst professioneel aan. Onze technische dienst neemt elk dossier grondig door, alvorens het werk aan te vangen. Hierbij vatten ze de volledige werfvoorbereiding samen in een uitvoeringsrapport. Wij voorzien onze medewerkers van het beste materiaal om jouw woning te behandelen.

Gewapend met het uitvoeringsrapport als handleiding, komen onze vaklui jouw dak ontmossen of je gevel reinigen. Je staat zeker versteld van de kwalitatieve en professionele aanpak.

Onze technische diensten bevinden zich in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk en Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800/62 268.

Technische dienst

Opvolging van je klantendossier

Mos Protect is de enige specialist in dakontmossing en gevelreiniging die volledig open kaart speelt met zijn klanten. Na de opmaak van het klantendossier, kan je jouw uitvoeringsdossier op elk moment inkijken en opvolgen. Met een unieke code krijg je toegang tot ons exclusief klantenportaal.

Klantendossier Mos Protect

Tot 10 jaar garanties

Bij Mos Protect begeleiden wij onze klanten tot aan de afwerking. Na afloop van je dak- of gevelreiniging kan je steeds bij ons terecht voor een onderhoudscontract. Daarnaast investeren wij continu in het opleiden van onze specialisten. Op deze manier garanderen wij een optimaal resultaat voor onze klanten. Dit vertaalt zich in garanties tot 10 jaar bij coating van daken.

Financiële service via Blauwe Lening

Iedereen heeft het recht op een stralende woning. Mos Protect probeert daar steeds aan bij te dragen. Niet alleen door onze doorgedreven expertise in dak- en gevelreiniging, maar ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Dit is een financiële formule die ervoor zorgt dat iedereen op zijn of haar ritme kan betalen.

Blauwe Lening